RECUPERAREA DATE CARD

DIAGNOSTICARE GRATUITA IN MAXIM 24 ORE

Oferim servicii de recuperare date de pe orice tip de CARD : Kingston, Sandisk, Olympus, Kodak, SONY, Lexar, Verbatim, Adata, Kingmax, Emtec, Transcend, Silicon Power, Hama, Sony, Traxdata si carduri noname.

Tipurile de defecte pe care le poate suferi un CARD pot fi : DEFECT LOGIC sau DEFECT FIZIC.

Un card poate fi incadrat la DEFECT LOGIC in urmatoarele situatii : ati sters datele din greseala, ati formatat cardul, un virus  va sters fisiere sau va corupt sistemul de fisiere, v-au disparut pozele sau filmuletele de pe card. Atat timp cat pe un card nu s-a produs suprascriere mai exista sanse de recuperare a datelor. Cu ajutorul unor softuri profesionale de recuperare date card va putem recuperare pozele sau filmuletele conform grilei de preturi de mai sus.

Un card poate fi incadrat la DFEECT FIZIC atunci cand nu mai este detectat de catre calculator. In aceasta situatie recuperarea datelor se poate face prin desfacerea cardului si recuperarea datelor direct de pe flash-urile de memorie cu ajutorul unor echipamente care permit citirea si apoi interpretarea flash-urilor de memorie. Procesul de recuperare date card pentru un astfel de caz este foarte complex si necesita multe ore de lucru pentru identificarea si construirea algoritmului de extragere a datelor, in peste 90% din cazuri se reuseste recuperare totala a datelor daca flash-urile de memorie nu sunt deterioarate.

In acest domeniu experienta tehnicienilor si echipamentele fac diferenta, in continuare va prezentam cateva exemple de cazuri recuperate de tehnicienii nostri:

Image
Recuperare date card SDHC CLASS 6 KINGSTON 32GB, controller 5523A2-G6C, 2 x TH58NVG7D2FTA20
Image
Recuperare date card Memory stick Pro Duo SONY 2GB, controller Samsung 0930, 1 x K9GAG08U0M BGA
Image
Recuperare date card Memory stick Pro Duo SANDISK 4GB, 1 x chip monolitic
Image
Recuperare date card Memory stick Pro SONY 1GB, controller SONY D3469C, 1 x K9W8G08U1M
Image
Recuperare date card Compact Flash ULTIMA II SILICON POWER 4GB, controller SSS 8873 A5-S3C, 1 x TH58NVG5D4CTG20
Image
Recuperare date card Memory Stick Pro Duo SONY 4GB, controller H3666 0930, 1 x CB8R
Image
Recuperare date card SD TAKE MS 2GB, chip monolitic
Image
Recuperare date card SDHC CLASS 4 EMTEC 4GB, controler si chip-uri noname
Image
Recuperare date card SDHC Class 4 KINGSTON 4GB, controller noname, 1 x TC58NVG5D2FTA10
Image
Recuperare date card Memory Stick Pro Duo SONY 1GB, controller Samsung H0807, 1 BGA TC58NVG3D1DXLM3
Image
Recuperare date card SDHC CLASS 6 ADATA 4GB, controller SILICON MOTION 2681BF BB, 1 x 29F32G08CAMCI
Image
Recuperare date card SD ELITE PRO 4GB, controller nonanme

Suntem specializati in recuperare de poze si recuperare de filmulete de pe de orice tip de card de memorie. In peste 90% din cazurile cu defect fizic avem solutii de recuperare. Exista si anumite carduri care nu pot fi recuperate deoarece sunt encriptate sau contin flash de memorie monolitic. Majoritatea card-urilor de la Sandisk sunt nerecuperabile deoarece fie sunt encriptate fie contin flash-uri de memorie atipice.

Daca aveti un card de pe care doriti recuperare de date il puteti aduce in service pentru o diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII PRIVIND SERVICIILE NOASTRE DE RECUPERARE DATE CARD PUTETI SA NE CONTACTATI LA NR DE TELEFON 021.326.44.70