Recuperare Date CARD SD, XD, MMC, SDHC, CF, Memory Stick Pro DUO

SERVICE RECUPERARE DATE CARD

RECUPERAREA DATE CARD - DIAGNOSTICARE GRATUITA IN MAXIM 24 ORE


Oferim servicii de recuperare date de pe orice tip de CARD : Kingston, Sandisk, Olympus, Kodak, SONY, Lexar, Verbatim, Adata, Kingmax, Emtec, Transcend, Silicon Power, Hama, Sony, Traxdata si carduri noname.

Tipurile de defecte pe care le poate suferi un CARD pot fi : DEFECT LOGIC sau DEFECT FIZIC.

Un card poate fi incadrat la DEFECT LOGIC in urmatoarele situatii : ati sters datele din greseala, ati formatat cardul, un virus  va sters fisiere sau va corupt sistemul de fisiere, v-au disparut pozele sau filmuletele de pe card. Atat timp cat pe un card nu s-a produs suprascriere mai exista sanse de recuperare a datelor. Cu ajutorul unor softuri profesionale de recuperare date card va putem recuperare pozele sau filmuletele conform grilei de preturi de mai sus. 

Un card poate fi incadrat la DFEECT FIZIC atunci cand nu mai este detectat de catre calculator. In aceasta situatie recuperarea datelor se poate face prin desfacerea cardului si recuperarea datelor direct de pe flash-urile de memorie cu ajutorul unor echipamente care permit citirea si apoi interpretarea flash-urilor de memorie. Procesul de recuperare date card pentru un astfel de caz este foarte complex si necesita multe ore de lucru pentru identificarea si construirea algoritmului de extragere a datelor, in peste 90% din cazuri se reuseste recuperare totala a datelor daca flash-urile de memorie nu sunt deterioarate.

In acest domeniu experienta tehnicienilor si echipamentele fac diferenta, in continuare va prezentam cateva exemple de cazuri recuperate de tehnicienii nostri:

Recuperare Date Card - Caz 5013 Recuperare Date Card - Caz 6996 Recuperare Date CARD Sandisk - Caz 4127 Recuperare card - Caz 4005 Recuperare CF - Caz 2726 Recuperare 4GB - Caz 2640
Recuperare Poze Card - Caz 2589 Recuperare Poze Card SD - Caz 2575 Recuperare Poze Kingston - Caz 2276 Recuperare Filmulete Card Sony - Caz 2113 Recuperare FIlmari - Card Adata - Caz 2003 Recuperare Date Card - Caz 1981
Recuperare Poze CArd Lexar -Caz 1609 Recuperare Poze Card 4GB Defect - Caz 1808 recuperare date card - poza 16      

 

Suntem specializati in recuperare de poze si recuperare de filmulete de pe de orice tip de card de memorie. In peste 90% din cazurile cu defect fizic avem solutii de recuperare. Exista si anumite carduri care nu pot fi recuperate deoarece sunt encriptate sau contin flash de memorie monolitic. Majoritatea card-urilor de la Sandisk sunt nerecuperabile deoarece fie sunt encriptate fie contin flash-uri de memorie atipice.

Daca aveti un card de pe care doriti recuperare de date il puteti aduce in service pentru o diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII PRIVIND SERVICIILE NOASTRE DE RECUPERARE DATE CARD PUTETI SA NE CONTACTATI LA NR DE TELEFON 021.326.44.70 / 0726.111.550